Wanda Tiersma en ik in de Lindenberg, Nijmegen 18 November 2019

Vanmiddag gaat Wanda Tiersma invulling geven aan een workshop art mediation waarbij mijn werk een tool wordt. Wanda is beeldend kunstenaar en artistiek consultant en werkt aan nieuwe communicatieve technieken met behulp van kunst. Wanda heeft me vandaag uitgenodigd om deel te nemen aan de workshop ‘Art Mediation’ tijdens het Meeting of Minds festival in Nijmegen. Dit evenement word georganiseerd vanuit het Rijk van Nijmegen in de Lindenberg om innovatie op gang te brengen. Lees meer hierover op https://rvnhub.nl/event/meetingofmindsfestival2019/

Ik vind het leuk dat mijn werk kan bijdragen in de workshop en verheug me op de gesprekken vanmiddag! Overigens is dit festival open voor publiek mocht je in de buurt zijn en nieuwsgierig zijn naar Circulaire Economie, Food and Health, Smart and IT, Talent- en Ondernemerschap!

Fijne dag!

2 Replies

  • Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

    P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website re-design. You can find it by searching for “royal cbd”
    – no sweat if you can’t.

    Keep up the good work!

    • Hi, your website looks pretty neat! I also have another blog that is aiming for your style of layout. I think the colors are quite nice. However, there is one sort of ‘beehive pattern’ icon in it, which feels a little misplaced. I would like to see moving image of hennep plants in their surroundings (sun, green and maybe a greenhouse). It can give it a bit more of a story-feel to it. You’ve done great already and I think it is a cool subject for business 😉 All the best, Emmy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *